Hektiske tider

Hektiske dager for tida, jeg har holdt på å flytte, og det er ganske mye jobbing. Men heldigvis hatt god hjelp fra familie og venner da 🙂
Samtidig som jeg har vært i denne flyttemodusen så har jeg også hatt en veldig strevsom periode psykisk. Har vært på nippet til innleggelse på

(google)

(google)

akuttavd. Men har greid å unngått det da heldigvis. Men jeg skal ha et stabiliseringsopphold på dps nå da. Håper å få mer orden på søvnen (lov å håpe liksom…?!) og kanskje bedre rutiner ifht maten. Og jeg håper at det indre kaoset og uroen vil roe seg litt. De andre delene på innsida har vært ganske aktive for tida. Jeg deler hverdagen min med flere av meg, noe jeg er vant med. Men samtidig så er det forskjellig hvor stor del av hverdagen de tar, og hvor mye det påvirker meg. Og en periode nå så har noen av delene tatt mer av hverdagen enn hva som er ok, og det påvirker meg ganske mye. Så er ganske sliten for tida. Så jeg ser egentlig frem til et opphold på dps’n nå. samtidig som jeg gruer meg. Gruer meg fordi jeg er redd for å bli dårlig møtt. Jeg fikk en veldig dårlig erfaring der tidligere i år, jeg kom dit fra akuttavdelingen, og jeg tror aldri jeg noensinne har følt meg så uvelkommen noen plass,som jeg gjorde der da.
Men jeg har også gode erfaringer fra avdelingen, så jeg prøver å huske på de også, selv om opplevelsen fra i vår sitter veldig hardt i. Så jeg er egentlig veldig spent. Så vi får se!

Olivia

6 thoughts on “Hektiske tider

 1. Godt at du får et opphold der nå, jeg håper det kan gi deg litt mer trygghet o ro!

 2. Masse lykke til videre med flytting og alt det er, det er MYE jobb, det vet jeg alt om. Håper det blir bra og at du får tilbake god søvn og trives på ny plass. Håper også at du blir møtt på en god måte på dps, det betyr alt og er så viktig. Hadde ansatte forstått hvor mye det gjør å bli møtt feil, ødeleggende og/-eller avvisende, hvor sterkt det setter seg og hvor mye frykt det kan gi videre tror jeg noen hadde vært mer forsiktig, noen vil desverre aldri forstå, men noen vil heldigvis.
  Tenker på deg og du fortjener virkelig at det ordner seg, du er flink og kjemper sterkt. Kjempe stolt av deg gode du ❤
  Gode klemmer ❤

  • tusen tusen takk ❤ snille,vakre,gode du ❤
   Sender deg mange gode klemmer tilbake ❤ satte virkelig STOR pris på denne nydelige kommentaren fra deg ❤ ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s